t. 0031(0)853037620

OFFERTES

OFFERTES AFGESTEMD OP UW PROCESSEN EN WENSEN

Wanneer u producten en/of diensten verkoopt waarvoor u eerst een offerte moet opstellen dan weet u dat dit vaak veel tijd kost.
Met ZCORE automatiseert u dit proces zonder concessies te hoeven doen aan de vorm of inhoud.
ZCORE onderscheid zich van alle andere producten op de markt doordat wij in staat zijn uw bestaande offertes digitaal te vertalen. In uw eigen huisstijl, volgens uw eigen werkwijze en volledig online. 

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

UW OFFERTE IS HET VERTREKPUNT

Wanneer u offertes maakt voordat u iets verkoopt dan heeft u waarschijnlijk al een manier van werken en een voorbeeldofferte. Aan de hand van uw bestaande work-flow en offerte gaan wij aan de slag en zorgen ervoor dat alle informatie die op de offerte moet komen wordt verzameld. Vervolgens bouwen wij de offerte in samenwerking met u en zorgen ervoor dat alles geautomatiseerd wordt.

VASTLEGGEN KLANTGEGEVENS

Het maken van een offerte begint in de meeste gevallen via het aanmaken van een (potentiële) klant. Met alle klantgegevens die daarbij horen zoals naam, adres en bedrijfsgegevens.

Wanneer u uw klanten de mogelijkheid geeft om zelf online offertes samen te stellen dan levert de (potentiële) klant zelf zijn gegevens via uw website.

PRODUCTEN EN DIENSTEN TOEVOEGEN

Via de Point of Sale module kunt u snel producten (of diensten) toevoegen die op offerte moeten komen. Het voordeel van de Point of Sale module is dat producten ook gescanned kunnen worden en dat u eenvoudig de omschrijving, prijs of andere details kunt aanpassen.

U kunt producten ook direct in de order toevoegen of wanneer u uw klanten zelf offertes laat samenstellen dan kiest de klant de producten en/of diensten via uw website. ZCORE werkt samen met u om het systeem zo in te stellen zodat het aansluit bij uw werkwijze.

OFFERTE DETAILS

Naast de producten en/of diensten en de contactgegevens komt het vaak voor dat er nog meer informatie op de offerte moet komen. Zoals bijvoorbeeld een draaiboek bij een trouwerij of een inleidende tekst die gepersonaliseerd is.

ZCORE bepaalt samen met u welke informatie op de offerte moet komen en bouwt de juiste schermen om die informatie te verzamelen. Dat kan ofwel in het ‘back-end’ waar u als beheerder in werkt of in het ‘front-end’, uw website waar de klant zelf zijn gegevens achterlaat.

OFFERTE UITPRINTEN

Nadat alle informatie is verzameld en ingevoerd kan de offerte in PDF-vorm worden gegenereerd. Dit kan indien u dit wenst ook bijvoorbeeld in een Word- of een ander formaat. De pdf-offerte wordt vervolgens in het klantsysteem aangeboden.

De klant kan de offerte online accorderen of veranderingen doorgeven. Deze veranderingen zijn eenvoudig door te voeren in de offerte waarna direct vanuit de offerte een mail kan worden gestuurd met de mededeling dat de aangepaste offerte klaar staat.

OFFERTE AANBIEDEN

De offerte wordt gekoppeld aan de order die via het klantsysteem door de klant kan worden geraadpleegd. U heeft de mogelijkheid om de klant de offerte online te laten accorderen. Vervolgens kan de klant na akkoord direct betalen.

AANPASSINGEN EN GOEDKEURING

Uiteraard kan de offerte steeds aangepast worden in de order. U kunt producten of diensten toevoegen, aanvullende informatie aanpassen of omschrijvingen, aantallen en/of prijzen van reeds geoffreerde producten of diensten aanpassen.

Wanneer u klaar bent met de aanpassingen, dan kunt u vanuit de offerte direct een mail sturen naar de klant met de mededeling dat er een nieuwe offerte klaarstaat om beoordeeld te worden.

AKKOORD EN FACTURATIE

U kunt eenvoudig vanuit ZCORE een aanbetalings- of eindfactuur genereren en die aanbieden vai het klantprotaal. ZCORE bevat standaardfacturen, maar wij ontwikkelen ook facturen op maat indien u bepaalde informatie op de factuur wilt hebben.

Klanten kunnen de factuur direct online betalen via diverse betaalopties zoals Ideal, Credit Card, Paypal, etc.

CONDITIONELE OFFERTES

De offertemodule van ZCORE is zeer flexibel. Denk bijvoorbeeld aan een offerte die volledig conditioneel is opgebouwd. Dat wil zeggen dat wanneer er bepaalde informatie is ingevuld, de offerte automatisch een andere vorm krijgt, inclusief andere teksten, afbeeldingen en overige informatie dan wanneer er andere informatie is ingevuld. Ideaal in het geval u meerdere producten verkoopt waarvan de offertes verschillen in algemene voorwaarden of andere productgerelateerde informatie of afbeeldingen.

SUPPORT EN ONDERSTEUNING

ZCORE is gemakkelijk in het gebruik, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u hulp nodig heeft. Vanuit het ZCOREBOARD heeft u verschillende mogelijkheden om hulp te vragen. Er is een ticketsysteem, handleidingen en instructievideo’s en we kunnen ook op afstand op uw computer ‘inloggen’ en u laten zien hoe een en ander werkt.

ZCORE OFFLINE

Wanneer u ervoor kiest om ook een lokale installatie van ZCORE te installeren zodat u in geval dat het internet uitvalt ook door kunt gaan met uw kassasysteem en het registreren van verkopen, dan kunt u via het backupsysteem iedere dag de laatste backup naar uw computer downloaden. Vervolgens kunt u in geval van nood de laatste backup installeren op uw lokale computer zodat u altijd kunt doorwerken met de laatste versie van uw systeem. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand.