t. 0031(0)853037620

MAATWERK

ZCORE IS VOLLEDIG AAN TE PASSEN AAN UW OMGEVING

De standaard versie van ZCORE bevat alle functionaliteit die u nodig heeft voor uw basisprocessen.
Iedere onderneming is echter anders en bijvoorbeeld offertes zijn vaak specifiek afhankelijk van het product of dienst.
Wij passen ZCORE voor u aan en ontwikkelen daar waar nodig extra functionaliteit of ontwikkelen specifieke rapportages.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

MAATWERK RAPPORTAGES

Alle modules van ZCORE zijn aan te passen aan uw werkwijze. We kunnen schermen aanpassen en bijbouwen om de informatie te verzamelen die u nodig heeft om een offerte op te stellen, klantgegevens te verzamelen of voor andere doeleinden. Vervolgens kunnen we de informatie presenteren in een door u gewenst formaat.

ZCORE bevat een groot aantal standaard rapportages, maar wij kunnen in overleg met u alle informatie uit de database halen en presenteren in een door u gewenst formaat.

MAATWERK DOCUMENTEN

Voor onze cateringklanten hebben we een extra functionaliteit ontwikkeld waarbij aan een product ingrediënten en een bereidingswijze kan worden gekoppeld. Wanneer een bestelling wordt geplaatst kan een lijst worden uitgedraaid met de ingrediënten die moeten worden ingekocht met daarbij de bereidingswijze.

Wanneer u bepaalde documenten vaak moet opstellen is het vaak de moeite te bekijken in hoeverre dat proces geautomatiseerd kan worden. Wij bekijken graag in samenwerking met u wat er allemaal in uw geval geautomatiseerd kan worden.

VERZAMEL SPECIFIEKE INFORMATIE

Data is het nieuwe goud. De informatie die u verzameld over uw klanten bepaalt voor een groot deel hoe goed u uw klanten kunt bedienen. Daarom is het belangrijk zoveel mogelijk data over uw klanten te verzamelen. Uiteraard wel allemaal binnen de privacy-wetgeving die Europees is bepaald.

U kunt uw website inzetten voor het verzamelen van informatie via contactformulieren. Of u voert de informatie zelf in via het ZCORE backend. Wij kunnen schermen op maat maken zodat u de informatie kunt verzamelen en deze informatie vervolgens presenteren in een door u gewenst resultaat.

ADD ONS

ZCORE is gebouwd met ‘open source’ software en bevat een aantal standaard modules. Er zijn echter ook talloze zogenaamde ‘plugins’ verkrijgbaar. Deze zijn vaak in een gratis versie beschikbaar of u betaalt er een bedrag voor.  Deze plugins zijn eenvoudig toe te voegen aan ZCORE.

Op onze site hebben we een overzicht gemaakt van de meest gebruikte ‘add-ons’. Staat de functionaliteit waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact op en dan bekijken we samen of er reeds een bestaande oplossing voorhanden is.

MEER INFORMATIE OVER ADD ONS

ZCORE OFFLINE

Wanneer u ervoor kiest om ook een lokale installatie van ZCORE te installeren zodat u in geval dat het internet uitvalt ook door kunt gaan met uw kassasysteem en het registreren van verkopen, dan kunt u via het backupsysteem iedere dag de laatste backup naar uw computer downloaden. Vervolgens kunt u in geval van nood de laatste backup installeren op uw lokale computer zodat u altijd kunt doorwerken met de laatste versie van uw systeem. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand.