t. 0031(0)853037620

WEBSITE | WEBWINKEL

LAAT UW KLANTEN ONLINE (NA)BESTELLEN

Uw website staat centraal bij de communicatie met uw klanten. Via de ZCORE webwinkel verkoopt u uw producten online.
U kunt in een handomdraai van producten aangeven of u ze in uw fysieke winkel, webwinkel of beide verkoopt.
Klanten hebben direct online toegang tot hun eigen account en kunnen hun facturen downloaden.

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

WEBWINKEL OP UW EIGEN WEBSITE

De ZCORE webwinkel heeft een neutrale uitstraling, maar kan makkelijk aan uw huisstijl worden aangepast. Als u een website heeft, dan bouwen we deze exact na en integreren de ZCORE webwinkel. Bovendien zorgen wij ervoor dat u uw website en webwinkel vanuit ZCORE kunt aanpassen en dat alle methoden en technieken worden ingezet om uw site vindbaar te maken.

e-commerce

ONLINE, IN UW WINKEL OF BEIDE

Via ZCORE Productbeheer kunt u aangeven welke producten u online wilt aanbieden. Dat kunnen standaard alle producten zijn die u verkoopt, maar u kunt ook kiezen om maar een deel beschikbaar te maken in uw webwinkel. Een andere mogelijkheid is om bepaalde producten op een alternatieve webwinkelpagina te tonen, bijvoorbeeld een outlet webshop.

e-commerce

SIMPELE EN VARIABELE PRODUCTEN

Verkoopt u artikelen in verschillende variaties? Via de module Producten stelt u deze eenvoudig op. U kunt zelf aangeven welke productkenmerken u wilt gebruiken, kleur, maat of een ander kenmerk. De klant kan vervolgens de variaties aangeven, wanneer hij het product online bestelt.

e-commerce

BETALINGEN

U kunt ZCORE koppelen aan de meest gangbare betaalsystemen zoals IDEAL, Credit Cards, PayPal, Mr. Cash en meer. ZCORE kan uw bestaande betalingssysteem in de ZCORE Webwinkel integreren. Maar wij kunnen ook  adviseren welke betalingsopties het best in uw webwinkel passen.

e-commerce

UW VOORRAAD ALTIJD UP-TO-DATE

Wanneer klanten via uw webwinkel bestellen dan wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Hetzelfde geldt voor de verkopen die via het ZCORE Kassasysteem (in uw gewone winkel) worden ingeboekt. Zo blijft uw voorraad up-to-date en heeft u altijd de juiste informatie voor uw klant beschikbaar.

KLANT ACCOUNT

Klanten kunnen op de ZCORE Webwinkel inloggen en direct online bestellen. Ze kunnen hun aankopen bekijken en facturen downloaden. U kunt ervoor kiezen producten of aanbiedingen alleen aan bepaalde klanten te tonen in de webwinkel*. Of u geeft klanten een couponcode die ze via hun account kunnen verzilveren. Ook kan ZCORE worden uitgebreid met een zogenaamd loyalty systeem*.

* add-ons

e-commerce

AFBEELDINGEN EN VIDEO’S

U kunt voor ieder product of variatie een of meerdere afbeeldingen en/of productvideo’s toevoegen. Standaard kunt u YouTube en Vimeo filmpjes insluiten. Indien u zelf video’s wilt uploaden dan is dat ook mogelijk (add-on).

e-commerce

ADD-ONS

De ZCORE add-on Productuitbreiding geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een product-toevoeging te doen. Van een wenskaartje tot een gratis sleutelhanger bij een bepaalde afname van artikelen.

Met de ZCORE add-on Productuitbreiding kunt u een breed scala aan functionaliteit aan uw webwinkel en ZCORE toevoegen.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?