t. 0031(0)853037620

RAPPORTAGES

ONDERNEEM MET DE JUISTE INFORMATIE

Of het gaat over verkoop, inkoop, voorraad of klanten gaat, ZCORE zorgt ervoor dat u kunt ondernemen
met de meest actuele informatie voorhanden. U kunt al uw rapporten naar diverse formaten exporteren en gebruiken in andere toepassingen.

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

DASHBOARD

Op het ZCORE Dashboard vindt u de meest actuele informatie over uw verkopen. U ziet in één oogopslag hoeveel u heeft verkocht en wat uw omzetniveau is. Wenst u andere informatie op uw dashboard? Dan kunt u kiezen uit een van de beschikbare widgets.

rapportages

Z-RAPPORT  / DAGRAPPORTAGES

Het Z-rapport geeft aan het einde van een dag aan wat u in kas heeft. Tegelijk geeft het andere relevante informatie. Denk hierbij aan het aantal transacties per dag, de omzet per betaalmiddel, uit-kas-transacties, kortingen en retouren. Daarnaast ziet u precies wat uw BTW afdracht/ontvangst is en wat u per omzetgroep heeft verkocht.

rapportages

VERKOPEN

Bekijk uw omzet over een bepaalde periode per productcategorie of maak een analyse van de best-verkopende producten. U kunt de gegevens eenvoudig naar een CSV bestand printen

rapportages

PRODUCTEN

Het productscherm geef een overzicht van uw voorraden. Zijn er bepaalde artikelen uitverkocht. Is er weinig of veel van een bepaald product aanwezig. Vanuit dit scherm kunt u direct naar het product gaan om de details of voorraad bij te werken.

rapportages

KLANTEN

Zoekt u een specifieke klant of juist een reeks? Ga dan naar de lijst Klanten. In één oogopslag kunt u bekijken wat de omzet is die bij een bepaalde klant hoort. U kunt zijn/haar aankopen nader bekijken. Ook kunt u vanuit dit scherm direct een email naar uw klant versturen.

rapportages

DIVERSE GEDETAILLEERDE RAPPORTAGES

ZCORE Statistieken biedt basisrapportages wat betreft verkopen, voorraad en klanten. Maar ZCORE bevat ook maatwerkrapportages. Hiermee kunt u een specifieke selecties maken die betrekking heeft tot de verkopen, de voorraad en de klanten. Zo kunt u zien hoe vaak u een bepaalde maat is verkocht of welk merk het meest in trek is. U kunt controleren hoeveel producten u nog heeft in een bepaalde categorie van een bepaald merk. Ook kunt u een lijst selecteren met klanten op basis van bepaalde kenmerken.

rapportages

MAATWERK

Misschien heeft u een specifieke rapportagebehoefte? Wanneer de informatie in de database zit kan ZCORE deze filteren zoals u wenst

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?