t. 0031(0)853037620

KRIS WOLF

NOOIT MEER BALANSEN

We hebben een tijd lang met een kassasysteem gewerkt dat niet meer werd ondersteund. ZCORE had onze website ontwikkeld en daarom zijn we ook het ZCORE systeem gaan gebruiken. Onze grootste zorg was het registeren van nieuwe voorraad, maar door de slimme bulk-edit module is dat een fluitje van een cent. Onze voorraad is nu altijd up-to-date en dat betekent dat we aan het einde van het jaar niet meer hoeven te balansen.

Kris Wolf

ZCORE ADVANCED

Kris Wolf heeft gekozen voor ZCORE Advanced. Bij ZCORE Advanced installeren wij ZCORE en configureren het systeem op maat. Uw producten, contacten en andere data wordt geïmporteerd vanuit uw bestaande systemen en we zorgen ervoor dat het systeem op uw situatie wordt aangepast. Bij Kris Wolf is het belangrijk alle producten te voorzien van barcodes zodat die makkelijk in de Point of Sale module verwerkt kunnen worden. Wij hebben ook de website van Kris Wolf gebouwd en ontworpen.

WEBSITE

ZCORE heeft de website van Kris Wolf op maat gebouwd. De website bevat niet alleen de standaard ZCORE webwinkel, maar ook diverse landingspagina’s. Dit zijn pagina’s die gaan over een merk of specifieke productgroep met informatie, een catalogus en uitgelichte producten.

Kris Wolf heeft zelf de afbeeldingen en teksten aangeleverd. Het is ook mogelijk dat wij de vormgeving en teksten van uw site verzorgen. Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

IMPORTEREN VOORRAAD

ZCORE heeft de voorraad van Kris Wolf geïmporteerd. Een deel van de artikelen op voorraad hadden al een barcode. We hebben een gedeelte voorzien van nieuwe barcodes. Na het tellen van de voorraad waarbij we de aantallen in een spreadsheet noteerden, hebben we de voorraad via de importmodule van ZCORE geimporteerd. Zo kon Kris Wolf direct aan de slag.

REGISTREREN NIEUWE VOORRAAD

Het registreren van nieuwe voorraad moet razendsnel gebeuren. ZCORE zorgt ervoor dat u uw nieuwe voorraad in een handomdraai registreert. Voor Kris Wolf hebben we voor iedere productcategorie concept-producten geïmporteerd die reeds een barcode bevatten. Wanneer er nieuwe producten binnenkomen, dan hoeft Kris Wolf alleen een serie concept producten te laden en de prijs, maat, kleur en merk te registreren. Dat kan op individuele basis of deze kenmerken kunnen voor een reeks producten worden vastgelegd.

INSTORE COMMUNICATIE | BRIEFPAPIER

Kris Wolf verkoopt exclusieve damesmode. Een aantal klanten koopt de kleding bij Kris Wolf op zakelijke titel. Voor het maken van facturen of voor andere doeleinden heeft ZCORE briefpapier en enveloppen ontwikkeld.

INSTORE COMMUNICATIE | RETOUR

ZCORE heeft diverse items ontworpen die gebruikt worden in de winkel zoals het retourformulier. Op dit formulier kunnen klanten aangegevn dat ze een item retour willen geven.

INSTORE COMMUNICATIE | COUPONCODE

ZCORE heeft een couponcode-kaart ontworpen waar een uniek nummer op staat. Kris Wolf geeft klanten die iets kopen in de winkel zo’n kaart mee. We hebben alle unieke couponcodes geïmporteerd zodat klanten wanneer ze een item online kopen, met de couponcode een korting kunnen krijgen. Kris Wolf kan zelf eenvoudig aangeven welke korting er aan een code verbonden is.

INSTORE COMMUNICATIE | THANK YOU

Iedere klant die in de winkel komt en iets aanschaft krijgt een ‘Thank You’-kaart waar de gegevens van Kris Wolf op staan zoals het adres, de openingstijden en het adres van de website. Op die manier is het contact niet verloren zodra een klant de winkel uitloopt, maar kan deze thuis op het gemak op de website kijken wat er nog meer te koop is.

INSTORE COMMUNICATIE | CADEAUBON

Kris Wolf geeft klanten die iets retour brengen een waardebon die in de winkel of op de website verzilverd kan worden. De cadeaubon kan ook direct in de winkel worden gekocht om cadeau aan iemand te geven.

INSTORE COMMUNICATIE | DRAAGTASJES

Een draagtas is een goede manier om promotie buiten uw winkel te maken. Voor Kris Wolf heeft ZCORE een draagtas ontwikkeld, uiteraard in dezelfde stijl als de rest van de communicatiemiddelen.

ZCORE FUNCTIONALITEIT

Kris Wolf heeft uiteraard de beschikking over alle ZCORE functionaliteit zoals de kassa, productbeheer, klantbeheer, mailingmodule en nog veel meer. Voor een compleet overzicht verwijzen we naar de case van Kris Wolf waar uitgebreid beschreven is hoe een en ander werkt en wat het systeem allemaal biedt.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.