t. 0031(0)853037620

SOETERS CAR ELECTRONICS

MAATWERK VOOR ONZE WERKPLAATS

Soeters is een inbouwspecialist die met diverse monteurs aan projecten werkt, zowel in onze werkplaats als op locatie. Wij maken een offerte en plannen het project in. Onze monteurs hebben de agenda en werkbon op mobiel of tablet bij de hand en voeren de werkzaamheden uit. De factuur wordt met een druk op de knop gegenereerd en de klant wordt via de website op de hoogte gehouden.

Kai Hong Yeung

ZCORE plus

Soeters heeft gekozen voor ZCORE plus. Bij ZCORE plus bouwen wij een op maat gemaakte website/webwinkel voor u. Uw producten, contacten en andere data wordt geïmporteerd vanuit uw bestaande systemen en we zorgen ervoor dat het systeem en webwinkel op uw situatie wordt aangepast. Alles wordt kant-en-klaar opgeleverd en u kunt direct aan de slag. ZCORE heeft de website gebouwd, maar niet vormgegeven. Wilt u een ‘design-website’, wij bouwen en ontwerpen ook websites waarbij onze grafische afdeling de art-directie voert.

Klik hier voor meer informatie.

WEBSITE

ZCORE heeft de website van Soeters op maat gebouwd. De website bevat niet alleen de standaard ZCORE webwinkel, maar ook diverse landingspagina’s. Dit zijn pagina’s die gaan over een merk of specifieke productgroep met informatie, een catalogus en uitgelichte producten.

Soeters Car Electronics heeft zelf de afbeeldingen en teksten aangeleverd. Het is ook mogelijk dat wij de vormgeving en teksten van uw site verzorgen. Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

MEER DAN 140.000 PRODUCTEN!

Soeters installeert audio-, navigatie- en beveiligingssystemen in auto’s. Soeters heeft daar uiteraard materialen voor nodig en voordat Soeters ZCORE ging gebruiken maakten zij gebruik van een ‘affiliate’ database waarin meer dan 140.000 producten van verschillende leveranciers zaten. Soeters betaalde daar een fors bedrag per jaar voor. ZCORE heeft deze database geïmporteerd in de ZCORE database. Hierdoor bespaart Soeters fors op de jaarlijkse kosten.

PLANNING

Nadat een offerte is goedgekeurd wordt het project ingepland. In de planning kan de monteur een project openen en aangeven wat de status is en welke materialen gebruikt zijn.

KLANTGEGEVENS

Naast de normale klantgegevens wilde Soeters ook een aantal specifieke kenmerken van de auto die de klant heeft vastleggen. Heeft u bepaalde informatie die u wilt vastleggen van klanten? Wij kunnen alle schermen die u wilt op maat bouwen en ervoor zorgen dat deze informatie in heldere, overzichtelijke rapporten wordt getoond.

FACTUREN

Nadat een opdracht is is uitgevoerd kan de factuur worden opgemaakt en via het klantsysteem worden aangeboden aan de klant. Soeters factureert met en zonder BTW aan particuliere-,  én zakelijke klanten. Een aantal factuurformaten is specifiek voor Soeters ontworpen.

Klanten kunnen op diverse manieren betalen. Online of direct via de Point of Sale module in de werkplaats.

KLANTEN

Op de website van Soeters is een contactformulier waar klanten een vraag kunnen stellen. Daarnaast is er een optie voor het inschrijven op de Nieuwsbrief van Soeters . Wanneer een bezoeker zijn gegevens achterlaat worden deze opgeslagen in een mailinglijst binnen ZCORE. Wanneer iemand iets bestelt dan wordt automatisch een klantaccount aangemaakt. Vanuit de winkel worden eveneens contactgegevens van klanten geregistreerd. Al deze adressen zijn vervolgens beschikbaar voor mailings en andere doeleinden.

WEBWINKEL

Een klein deel van de 140.000  producten die in de productdatabase zitten, worden verkocht via de webwinkel. Soeters kan snel producten in de webwinkel op op andere pagina’s plaatsen.

BEHEER WEBSITE

Soeters houdt zelf de website en webwinkel bij. Het plaatsen van producten in de webwinkel of het aanpassen van de ‘look & feel’ van de website gebeurt allemaal vanuit ZCORE.

ZCORE traint u in het gebruik van het systeem en het beheer van uw website of wij kunnen de website voor u onderhouden. ZCORE heeft de Soeters website alleen gebouwd en niet vormgegeven. We bouwen ook websites waarbij een grafisch ontwerper de art directie houdt.

MEER WETEN OVER EEN MAATWERK DESIGN WEBSITE?

MEGA MENU

Voor de website is gekozen voor een zogenaamd ‘Mega Menu’. Dat wil zeggen dat onder het menu ‘Producten & Diensten’ een breed menu uitklapt met alle verschillende categorieën. Wanneer de bezoeker een bepaalde categorie opent worden automatisch alle filters die bij die categorie horen getoond.

ZCORE SUPPORT

Soeters heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.