t. 0031(0)853037620

DREUMELAND YOGA MET JE BABY EN PEUTER

VERKOOP CURSUSSEN VIA DE DREUMELAND WEBSITE

In Dreumeland begeleiden we aanstaande- en jonge ouders met het opbouwen van een band met hun baby of peuter. Daarnaast geven wij cursussen aan docenten. Voorheen werden alle inschrijvingen per mail afgehandeld en betalingen via bankoverschrijvingen. Met ZCORE gebeurt nu alles via onze website. We factureren vanuit ZCORE en onze boekhouding wordt verzorgd door de partner van ZCORE Admin4You. Het komt soms voor dat een cursus niet vol raakt en dan moeten we terugbetalen en crediteren. ok dit gebeurt allemaal via ZCORE. Met ZCORE besparen we een hoop tijd en geld. Voor iedereen die cursussen verkoopt beveel ik ZCORE van harte aan.

Karin Beumer

ZCORE Plus

Toen we aan dit project begonnen had Dreumeland reeds een website. Deze website hebben we nagebouwd en voorzien van een systeem waarmee Dreumeland haar planning kan vormgeven. We hebben bij het bouwen ook direct gezorgd dat de website nog beter vindbaar werd.

WEBSITE

ZCORE heeft de website van Dreumeland nagebouwd en voorzien van een reserverings- en planningssysteem. Dit systeem is zeer flexibel in te stellen en biedt mogelijkheden voor aanbetalingen en kortingstabellen.

Heeft u al een website waar u tevreden over bent dan bouwen we die na en voegen daar waar nodig functionaliteit toe. Daarnaast zijn we specialisten in het vindbaar maken van ‘content’.  Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN

Dreumeland verzorgt cursussen en opleidingen voor aanstaande- en jonge ouders. De cursussen en opleidingen duren in de meeste gevallen meerdere weken. Wanneer een cursus vol zit dan moet de cursus automatisch niet meer te selecteren zijn.

Via het productbeheer kan Dreumeland cursussen en opleidingen opzetten voor de verschillende data waar ze op gegeven worden.

KALENDER

Op de website van Dreumeland kan de bezoeker direct naar de cursus waar men in is geïnteresseerd. Er is echter ook een kalander voorhanden waarin alle cursussen per dag staan. Wanneer de bezoeker met zijn muis over de cursus gaat, dan worden de details getoond en kan de bezoeker zich direct inschrijven.

WEBWINKEL

Naast de cursussen en opleidingen die Dreumeland verzorgt, verkoopt Dreumeland ook producten die in de les worden gebruikt of die gewoon leuk zijn om te hebben. Deze producten verkoopt Dreumeland na de les en rekent deze af via de Point of Sale module. Maar de producten zijn ook online te bestellen.

Uiteraard worden zowel de cursussen, opleidingen als de producten verzameld in het overzicht dat AdminYou ‘inleest’ in de boekhouding.

BEHEER WEBSITE

Dreumeland houdt zelf haar website/webwinkel bij. Daarbij moet gedacht worden aan het plaatsen van berichten, het aanpassen van visuals of het aanpassen van de openingstijden. Het aanpassen van deze elementen gebeurt ook gewoon vanuit de ZCORE interface. Naast de inhoud van de website beheert Dreumeland ook de cursussen en opleidingen via ZCORE.

ZCORE traint u in het gebruik van het systeem en het beheer van uw website.

FACTURATIE

Dreumeland gebruik de standaardfacturen voor online bestellingen. Voor facturen die gestuurd moeten worden aan professionals heeft ZCORE een factuur op maat gemaakt voor Dreumeland aangezien deze factuur aan een aantal specifieke voorwaarden moet voldoen. De facturen worden aan de bestelling gekoppeld en de klant kan de facturen via het klantportaal raadplegen en betalen.

MAILINGS

Dreumeland stuurt twee maal per maand een mailing uit naar haar klanten via ZCORE. Door bepaalde segmentaties te maken kan de Dreumeland haar boodschap perfect afstemmen op de behoefte van haar klanten.

Vanuit de mailingmodule kan Dreumeland eenvoudig producten vanuit de database laden in de nieuwsbrief.

KLANTENPAGINA

Geregistreerde klanten (via webwinkel of fysieke winkel) hebben via de website van Dreumeland toegang tot hun klantaccount. Hier kan men (adres)gegevens aanpassen, eerder gedane bestellingen raadplegen of facturen downloaden en betalen.

Vanuit het orderbeer kan Dreumeland met een druk op de knop facturen genereren nadat een verkoop tot stand is gekomen.

BOEKHOUDING

Onze partner administratiekantoor Admin4You verzorgt de boekhouding voor Dreumeland. Admin4You heeft haar eigen ZCORE-omgeving waarin zij alle informatie met betrekking tot de verkopen kan downloaden. De inkopen worden door Dreumeland ingescand en geupload naar Admin4You.

Admin4You hanteert een maandtarief voor het verzorgen van de boekhouding, inclusief de periodieke BTW- en jaaraangiftes. Verder kan Admin4You ook uw loonadministratie verzorgen of uw persoonlijke aangiftes verzorgen.

MEER INFORMATIE OVER ADMIN4YOU

ZCORE SUPPORT

Dreumeland heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.