t. 0031(0)853037620

CAMPING DE LIEVELINGE

DE ZCORE OFFERTEMODULE BESPAART ONS VEEL TIJD

De Lievelinge is niet zomaar een camping, maar een zogenaamde ‘Glamping’. Wij zijn niet alleen de leukste camping van Nederland, maar ook een gewilde trouw- en feestlocatie. Voor het opstellen van offertes, het versturen van facturen, de planning en boekhoudkundige afwikkeling van die feesten gebruiken wij ZCORE. Hierdoor besparen we veel tijd en doordat klanten direct online kunnen betalen, betalen ze veel sneller.

Thomas Nova

MAATWERK

Geen bruiloft of feest is hetzelfde bij camping de Lievelinge. Vaak duren de feesten 2 of meerdere dagen. Het opstellen van de offertes, het versturen van de facturen en het opstellen van het draaiboek verlopen via ZCORE. Alle communicatie met de opdrachtgevers verloopt via de website die ZCORE voor de Lievelinge heeft gebouwd.

WEBSITE

ZCORE heeft de website voor de Lievelingefeesten gebouwd aan de hand van een bestaande brochure. De website bevat algemene informatie en de mogelijkheid om in te loggen door de klant.

De Lievelinge heeft zelf de afbeeldingen en teksten aangeleverd in de vorm van een bestaande brochure. Het is ook mogelijk dat wij de vormgeving en teksten van uw site verzorgen. Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

KLANTEN

Het maken van een offerte begint met het vastleggen van de klantgegevens. Dit kan eenvoudig via de klantschermen van ZCORE. Alle communicatie met klanten verloopt via het klantensysteem dat onderdeel is van de website.

Wilt u aanvullende informatie vastleggen of een onderscheid maken ten aanzien van ‘types’ klanten? Geen probleem, we kunnen de schermen voor u aanpassen zodat ze aansluiten bij uw behoeften.

DRAAIBOEK

Voor de feesten op de Lievelinge moet vaak een draaiboek worden gemaakt. Het draaiboek is een onderdeel van de offerte. Via ZCORE kan de Lievelinge zogenaamde ‘templates’ opstellen met de meest voorkomende draaiboek-opties die eenvoudig ingeladen worden.

Heeft u andere informatie dan bijvoorbeeld een draaiboek welke u wilt toevoegen aan de offerte? Geen probleem, we kunnen uw schermen precies op maat maken om de juiste informatie te verzamelen en deze vervolgens laden in een maatwerk-offerte.

OFFERTE SAMENSTELLEN

Het toevoegen van de producten en diensten die in de offerte moeten worden opgenomen gebeurt via de Point of Sale module. De Lievelinge heeft ervoor gekozen om met barcodes te werken. Deze barcodes zijn opgenomen in de verkoopbrochure en kunnen tijdens het gesprek met de klant direct worden gescand.

Naast het scannen kunnen producten en diensten ook gewoon worden gezocht in het zoekscherm.

OFFERTE GENEREREN

Nadat het draaiboek en andere informatie is toegevoegd aan de offerte kan deze in PDF-vorm worden gegenereerd. Dit kan indien u dit wenst ook bijvoorbeeld in een Word- of een ander formaat. De pdf-offerte wordt vervolgens in het klantensysteem aangeboden.

De klant kan de offerte online accorderen of veranderingen doorgeven. Deze veranderingen zijn eenvoudig door te voeren in de offerte waarna direct vanuit de offerte een mail kan worden gestuurd met de mededeling dat de aangepaste offerte klaar staat.

FACTURATIE

Nadat de offerte is goedgekeurd stuurt de Lievelinge een aanbetalingsfactuur via ZCORE. De klant kan deze factuur direct via de website betalen. ZCORE is gekoppeld aan het betaalsysteem dat de Lievelinge ook voor de camping gebruikt zodat de betalingen in hetzelfde systeem binnenkomen. Uiteraard worden de betalingen uit de diverse bronnen gesplitst.

U kunt zelf kiezen welke ‘Payment Provider’ u wilt gebruiken zoals Molllie, Pay.nl of een andere provider.

ONLINE KLANTENSYSTEEM

Via het loginscherm op de website van de Lievelinge loggen klanten in. Wanneer een klant inlogt dan komt hij in het accountgedeelte waar hij zijn instellingen kan aanpassen, offertes kan beoordelen en feedback kan geven. De klant kan ook direct facturen betalen en aanvullende informatie over het feest downloaden.

Alle communicatie verloopt via het klantensysteem.

BOEKHOUDING

De Lievelinge gebruikt Unit4 voor haar boekhouding. Dat betekent dat zodra een feest is afgelopen de eindfactuur wordt verstuurd. De definitieve offerte, want na het feest moet ook de drank op nacalculatie en overige extra kosten worden verwerkt, kan in de vorm van een journaalpost worden uitgelezen. Ieder product en iedere dienst zijn voorzien van een grootboekrekening. Vervolgens kan de journaalpost worden ingelezen in Unit4.

MAATWERK

Bij de implementatie van ZCORE voor de Lievelinge is maatwerk geleverd ten aanzien van de manier waarop de offertes worden samengesteld. Daarnaast hebben we een ‘feed’ voor de boekhouding geschreven zodat de Lievelinge met een druk op de knop een definitieve offerte kan ‘omzetten’ naar een journaalpost.

ZCORE SUPPORT

De Lievelinge heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.